Back to Napszemüveg

Baby Banz napszemüveg 0-2 éves korig (türkiz)

4.500 Ft

Baby Banz napszemüveg 0-2 éves korig (türkiz) főbb jellemzői:

 • Napszemüveg babáknak 0-2 éves korig!!!
 • UV400 polykarbonát lencse
 • 100% UV védelem
 • Állítható neoprén pánt, ami ott tartja a pici fején a szemüveget
 • Tartós polykarbonát keret, szilikon betéttel a kényelmes viselésért

Rendelésre (nincs készleten)

Cikkszám: BB5 Kategóriák: ,

Leírás

Baby Banz napszemüveg 0-2 éves korig (türkiz) leírása:

 • Baby Banz baba és gyermek napszemüvegek 100%-os UV védelemmel, klinikailag tesztelve, széles színválasztékban.
 • Az UV-sugárzás káros hatásai életünk során összeadódnak. A károsodás lassan és fájdalommentesen, szinte észrevétlenül rombolja a szemünket, szemünk védelméhez ezért fontos a megfelelő UV-védelemmel ellátott napszemüveg viselése.
  A gyermekek és a fiatalok különösen veszélyeztetettek, mert sokat tartózkodnak a szabadban. A szülőknek ügyelniük kell arra, hogy babájuk,csemetéjük rendszeresen viseljen napszemüveget ott, ahol erős UV-sugárzásnak van kitéve.
 • A nap károsító UV sugarai és vakító ragyogása ellen szemünk védelmében napszemüveget viselünk, azonban mostanáig a kisgyermekek számára nem létezett megfelelő megoldás.
  Az olcsó, utcán árult napszemüvegeken sokszor nincs UV-szűrő. Ez azért veszélyes, mert viselésükkor a pupillánk kitágul – hiszen a fényt gyengébbnek érzékeljük -, így viszont szemünk több káros UV-fényt fogad be. Ránézésre sajnos nem lehet megállapítani, hogy valóban megfelelően szűri-e a sugárzást egy napszemüveg, hiszen az UV-védő réteg színtelen, ezért ezt csak egy speciális műszer segítségével lehet vizsgálni.
  A Baby Banz napszemüvegei UV 400 polykarbonát lencséivel teljes védelmet nyújtanak az UV sugárzás és a kellemetlen vakító ragyogás ellen 0-2, illetve 2-5 éves korig. A divatos tervezésű, kényelmesen viselhető napszemüvegek kívánság szerint állítható neoprén övvel rendelkeznek, így követik a gyermek növekedését, és biztos rögzítést nyújtanak. A tartós polykarbonátból készült Baby Banz napszemüvegek többféle színben választhatók, és teljes szemvédelmet biztosítanak a babák számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baby Banz napszemüveg 0-2 éves korig (türkiz)” értékelése elsőként