Back to Napszemüveg

Kidz Banz napszemüveg 2-5 éves korig (piros)

4.500 Ft

Kidz Banz napszemüveg 2-5 éves korig (piros) főbb jellemzői:

 • 2-5 éves fiúknak és lányoknak
 • Polarizált lencsékkel
 • 100 % UV védelem
 • Törlőkendőként használható szövet tok
 • Rugalmas hajlékony szár

Rendelésre (nincs készleten)

Cikkszám: KB3 Kategóriák: ,

Leírás

Kidz Banz napszemüveg 2-5 éves korig (piros) leírása:

 • Az UV-sugárzás káros hatásai életünk során összeadódnak. A károsodás lassan és fájdalommentesen, szinte észrevétlenül rombolja a szemünket, szemünk védelméhez ezért fontos a megfelelő UV-védelemmel ellátott napszemüveg viselése.
  A gyermekek és a fiatalok különösen veszélyeztetettek, mert sokat tartózkodnak a szabadban. A szülőknek ügyelniük kell arra, hogy babájuk,csemetéjük rendszeresen viseljen napszemüveget ott, ahol erős UV-sugárzásnak van kitéve.
 • A nap károsító UV sugarai és vakító ragyogása ellen szemünk védelmében napszemüveget viselünk, azonban mostanáig a kisgyermekek számára nem létezett megfelelő megoldás.
  Az olcsó, utcán árult napszemüvegeken sokszor nincs UV-szűrő. Ez azért veszélyes, mert viselésükkor a pupillánk kitágul – hiszen a fényt gyengébbnek érzékeljük -, így viszont szemünk több káros UV-fényt fogad be. Ránézésre sajnos nem lehet megállapítani, hogy valóban megfelelően szűri-e a sugárzást egy napszemüveg, hiszen az UV-védő réteg színtelen, ezért ezt csak egy speciális műszer segítségével lehet vizsgálni.
  A Baby Banz napszemüvegei UV 400 polykarbonát lencséivel teljes védelmet nyújtanak az UV sugárzás és a kellemetlen vakító ragyogás ellen 0-2, illetve 2-5 éves korig. A divatos tervezésű, kényelmesen viselhető napszemüvegek kívánság szerint állítható neoprén övvel rendelkeznek, így követik a gyermek növekedését, és biztos rögzítést nyújtanak. A tartós polykarbonátból készült Baby Banz napszemüvegek többféle színben választhatók, és teljes szemvédelmet biztosítanak a babák számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kidz Banz napszemüveg 2-5 éves korig (piros)” értékelése elsőként