Remington WPG4010C SMOOTH & SILKY bikinivonal alakító

5.290 Ft

Remington WPG4010C SMOOTH & SILKY bikinivonal alakító bikinivonal alakító főbb jellemzői:

  • Precíziós trimmelő fej: kevesebb irritáció
  • Állítható és levehető vezetőfésű toldat: 3 különböző hosszúság beállítással
  • 3 db formázó sablon: szív, téglalap és háromszög alakú
  • Zuhany alatt is használható
  • Elemes működés: 1 x AAA elemmel csomagolva

Elérhető

Leírás

Remington WPG4010C SMOOTH & SILKY bikinivonal alakító bikinivonal alakító leírása:

A Remington Smooth & Silky elemes bikinivonal formázó a precíz vágás és a személyre szabhatóság kombinációját kínálva lehetővé teszi számodra, hogy saját stílusodnak leginkább megfelelő módon formázhasd a bikinivonal területét.

Sokoldalúságának köszönhetően a készülék jól használható nedves és száraz környezetben; tökéletesen alkalmas utazás közben a zuhanyozóban végzett fazon igazításhoz. A készlet egy kívánság szerinti hosszúságra beállítható és levehető vezetőfésűt is tartalmaz.

Ez az ügyes szépség ápoló eszköz minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a tökéletesen sima eredmény eléréséhez szükséges, hogy magabiztosan viselhesd a kedvenc bikinid vagy fürdőruhád.

HASZNOS ÚTITÁRS
Tökéletes eszköz az utazást kedvelő hölgyek számára, a Remington Smooth & Silky bikinivonal formázó elemről üzemel, így mindig használatra kész. Kompakt kivitele következtében tökéletesen befér neszeszeredbe is!

A SAJÁT STÍLUSODRA SZABVA
Teljesen rád jellemző, egyéni bikini fazon kialakításához egyszerűen válaszd ki a kedvencedet a mellékelt három sablon közül; a választék szív, négyszög vagy háromszög alakú sablonokból áll. Kifejezetten az intim területek formázásához terveztük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a készülék mindenkor sima, pontos eredményeket produkál számodra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Remington WPG4010C SMOOTH & SILKY bikinivonal alakító” értékelése elsőként