Remington FC1500 RECHARGE arctisztító kefe

17.390 Ft

Remington FC1500 RECHARGE arctisztító kefe főbb jellemzői:

  • Kompakt kivitel: utazáshoz is ideális
  • Vibráló és körbeforgó mozgás
  • Mosható és zuhany alatt is használható
  • Működést jelző LED
  • 2 sebesség fokozat
  • 1 perces időzítés beállítás, 20 másodpercenkénti pulzáló jelzéssel
  • Akkumulátoros üzemmód
  • 1 feltöltés 30 használatot tesz lehetővé
  • 1 tartozék fejjel csomagolva

Elérhető

Cikkszám: REMFC1500 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Remington FC1500 RECHARGE arctisztító kefe leírása:

A RECHARGE kompakt arctisztító kefe energiával teli, kipihent megjelenést biztosít számodra, és alig 60 másodperc alatt revitalizálja a bőrödet. Függetlenül attól, hogy mennyire nehéz volt a napod, ez az arctisztító kefe a fáradt és fakó bőrt energiával feltöltve friss és egészséges megjelenést biztosít.

A szénnel impregnált, mindennapos mélytisztításra tervezett kefe eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket.

Búcsúzz el a foltoktól és bőrhibáktól! A faszén hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a bőrből. A tisztább és üdébb megjelenés érdekben felerősíti az abszorpciót és képes eltávolítani az eldugult pórusokból az olajat, a szennyeződést és más káros anyagokat. A szőrszálak meglágyítása és kiemelése következtében ez az eszköz tökéletes a borotválási rutinod előkészítéséhez, fokozza a nedves borotválás élményét, minimálisra csökkenti a bőr irritációját és segít megelőzni a szőrszálak benövését.

Az intuitív impulzus időzítő technológia 3×20 másodperces időzítéssel pulzálva segít neked a 3 kulcsfontosságú terület – a homlokod és az arcod két oldalának – tökéletes mélytisztításában.

PUHA BOROSTA
A RECHARGE kompakt arctisztító kefe tökéletes megoldás a borostás megjelenést kedvelők számára, a borotválkozási rutinod nélkülözhetetlen előkészítő eszköze. A borosta puhítása és a bőr felszíne alatt történő tisztítás következtében már a múlté a benőtt szőrszálak és a bőrirritáció problémája, mostantól a jövő a sokkal puhább borostáé.

SZÉNNEL IMPREGNÁLT KEFE
A szénnel impregnált két-funkciós forgó és vibráló tisztító kefének köszönhetően a korábban problémásnak vélt helyekről is el tudod távolítani a szennyeződést és az elhalt bőrt. Hagyd, hogy ez a kompakt arctisztító kefe elvégezze helyetted a feladatot, és fáradság mentesen revitalizálja és felfrissítse a bőrödet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Remington FC1500 RECHARGE arctisztító kefe” értékelése elsőként