Remington SF4880 SENSITIVE rezgőkéses borotva

22.990 Ft

Remington SF4880 SENSITIVE rezgőkéses borotva főbb jellemzői:

 • Comfort Hybrid vágófejek: a szőrszálak vágása közvetlenül a bőr felszíne fölött történik, ezáltal minimális a bőrrel történő érintkezés és csökken az irritáció veszélye
 • Aloe vera-val ellátott betét: nyugtatja a bőrt borotválkozás közben
 • Lift & Guide speciális fésűk: megemelik az alacsonyabban levő szőrszálakat
 • Nedves használati lehetőség, borotvahabbal és géllel is használható
 • Lítium akkumulátor
 • Hálózati vagy akkumulátoros üzemmód
 • 45 perc vezeték nélküli használati idő
 • 2 órás töltési idő
 • Comfort trim kipattintható pajeszvágó
 • Töltést jelző LED
 • Tartó tok

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: REMSF4880 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Remington SF4880 SENSITIVE rezgőkéses borotva leírása:

A kifejezetten az érzékeny bőrrel rendelkezők számára tervezett Sensitive rezgőkéses borotva tökéletes megoldás azoknak a férfiaknak, akiknek kényelmetlenséget vagy irritációt okoz a borotválkozás.

A borotva ComfortHybrid vágókéseinek precíziós tervezése minimálisra csökkenti az érzékeny bőrrel történő érintkezést, a ComfortHybrid vágókések lehetővé teszik a szőrszálaknak a bőrnél vagy közvetlenül afölött történő levágását, így a borotvált bőrt nem fenyegetik az alapos borotválással összefüggő olyan általános irritációk, mint a bőrpír vagy a szőrtüszőgyulladás.

Az ennél a borotvánál alkalmazott fejlett technológia eltér más konvencionális rezgőkéses borotváktól, melyek gyakran a bőr felszíne alatt vágnak. Ez a szoros kontaktus az, ami gyakorta okozza irritáció kialakulását az érzékenyebb bőrű férfiak körében.

Speciális kialakítású Lift and Guide (Emelő és Vezető) fésűk végzik a göndör és az alacsonyan elfekvő szőrszálak hatékony kiemelését. Annak köszönhetően, hogy az Emelő és Vezető fésűk segítségével még a leggöndörebb szőrszálak is befoghatók, megelőzhetővé válik a szőrszálak benövése, mivel azok nem maradnak meg, és nem tudnak maguktól helytelenül visszanőni.

Teljesen mosható tulajdonsága azt jelenti, hogy zuhany alatt vagy azon kívül, tetszés szerint borotva géllel vagy habbal végezheted a borotválást, valamint lehetővé teszi a borotva hosszabb élettartamát biztosító tisztítását és karbantartását.

Az akár 45 perces üzemideje, a rövid feltöltési időtartama és a világ bármely villamos hálózatával való kompatibilitása ideális útitárssá teszi ezt a borotvát.

MEGNYUGTATJA ÉS TÁPLÁLJA AZ ÉRZÉKENY BŐRT
Az aloe vera kondicionáló csík borotválkozás közben nyugtatja és táplálja a bőröd, hidratált érzést kölcsönöz.

IRRITÁCIÓ NÉLKÜLI ALAPOS BOROTVÁLKOZÁS
A precíziós tervezésű ComfortHybrid vágófejek kialakítása kényelmes borotválkozást biztosít, a szőrszálak vágása közvetlenül a bőr felszíne fölött történik, ezáltal minimális a bőröddel történő érintkezés és lecsökken az irritáció veszélye.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Remington SF4880 SENSITIVE rezgőkéses borotva” értékelése elsőként